Mitsubishi Albania - L200 - Siguria Aktive dhe Pasive


www.autonet.al

Siguria Aktive dhe Pasive


L200 eshte pick-up i vetem qe ka adoptuar sistemin aktiv te kontrollit te stabilitetit MASC / MATC (Mitsubishi Active Stability/Traction Control) dhe te trasmisionit Super Select 4WD qe siguron perdorimin e 4 rrotave ne cfardo marsh qe te jeni ne cfaredo mjedis rruge.Per me teper L200 ju jep nje manovrim ne kurbe me te mire per kategorine vetem ne 5.9 metra edhe ne terrenet e lageshta.
Ne termat e sigurise pasive sistemi “RISE” (Reinforced Impact Safety Evolution) luan nje rol te rendesishem duke integruar llidhjen ndermjet elementeve struktural per nje fuqi totale.


Me dopio airbag dhe me ABS+EBD, Super Select, MASC/MATC.
L200 eshte me nje motor 2.5 DI-D me injeksion direkt common rail DOHC me vlera te fuqise 136CV e 314 Nm. Konsumi i karburantit eshte reduktuar dhe intervali i mirembajtjes eshte zgjatur duke respektuar gjithmone normat Euro 4 per emetimet. Kjo makine ofrohet me kambio automatike me 4 marshe dhe me kambio manual me 5 marshe.


Mitsubishi Albania - L200 - Hyrje


www.autonet.al

L200 perfaqeson ne menyre konkrete konceptin SUT (Sport Utility Truck), duke perfshire te gjitha opsionet e komfortit dhe te off-road per nje SUV (Sport Utility Vehicle) me kapacitetin e punes dhe tipike per nje pick-up modern.
Mitsubishi ka rritur nivelin e pick—up ne nje menyre ku bashkohen cilesia dhe besueshmeria. Nje makine me strukture elegante nga pamja dhe nje fuqi qe vetem L200 e jep.

Pjesa e brendeshme eshte shume funksionale dhe ne linje me pjesen e jashtme , jo vetem elegante por edhe praktike. Ne bord L200 i rri besnik pick-up; detajet estetike e lejojne qe te arrije nje rafinim dhe komfort tipik per SUV por gjithmone duke qene praktike dhe nje mjet pune.

Toyota Hiace Albania - Teknologjia dhe Konsumi


www.autonet.al

Hiace ka sot nje motor me te fuqishem dhe te evoluar : D-4D Common Rail 2.5 me 117 CV Euro 4. Me hapesire dhe praktike ne vendosjen e objekteve dhe mallit, fale edhe uljes se qendres se gravitetit. Sistemi Hiace ka nje projekt te vecante per sigurine :ABS e Airbag jane ne seri ne te gjithe gamen.Soliditeti i kesaj makine e ben te vecante dhe shume funksionale aq sa ka nje garanci prej 3 vjetesh.


Struktura e saj e shkelqyer per te perballuar cdo lloj manovrimi jep nje stabilitet te theksuar me anan e ndihmes te nje impianti suspensioni. Sistemi absorbon maksimumin e vibracioneve duke minimizuar animet ne kthesa.

Toyota Hiace Albania - Hapesira


www.autonet.al

Hiace ka hapesire per te gjitha objektet tuaja
Hiace mban te gjitha objektet tuaja dhe ju zgjidh cdo lloj problemi lidhur me trasportin. Njihet si mjeti ideal per tregeti dhe transport mallrash per aktivitetin tuaj tregetar.
Perdorimi ne menyre racionale i hapsires ju mundeson nje lehtesi ne ngarkim te mallrave te te gjitha llojeve e tipeve. Me pjesen e bazes se mbrapme te ulur deri ne 520 mm ju mundeson nje ngarkim te lehte te mallrave tuaj.


Gjithashtu pjesa e ngarkimit te mallrave eshte e perbere edhe me 2 porta te medha ne pjese e mbrapme dhe nje te rreshqiteshme ne krahun e djathte.

Toyota Hiace Albania - Eficenca Motorit


www.autonet.al

Eficence e larte konsum i paket.


Motori i Hiace eshte nje Turbodiesel i avancuar Common Rail D-4D Toyota me 2.5 litra ne linje me normativat e Euro 4.
Fuqia e tij 117 CV ka vlere optimale ne terheqje ( max 294 Nm @ 1600-2400 rrot/min) qe i lejojne kesaj makine nje manovrim shume te shpejte dhe nje force terheqese shume te larte.
Prakticiteti dhe levizja ne trafikun urban , e bejne kete makine ideale per te derguar ne kohen e sakte cdo lloj malli. Fale konsumit te ulet dhe mirembajtjes po te ulet, kjo makine ka nje garanci 3 vjet.


Struktura e saj e shkelqyer per te perballuar cdo lloj manovrimi jep nje stabilitet te theksuar me anen e ndihmes se nje impianti suspensioni shtese. Sistemi absorbon maksimumin e vibracioneve duke minimizuar animin ne kthesa.

Toyota Hiace Albania - Hyrje


www.autonet.al

Hiace ka sot nje motor me te fuqishem dhe te evoluar : D-4D Common Rail 2.5 me 117 CV Euro 4. Me hapesire dhe praktike ne vendosjen e objekteve dhe mallit, fale edhe uljes se qendres se gravitetit. Sistemi Hiace ka nje projekt te vecante per sigurine :ABS e Airbag jane ne seri ne te gjithe gamen.Soliditeti i kesaj makine e ben te vecante dhe shume funksionale aq sa ka nje garanci prej 3 vjetesh .

Nje vemendje te vecante eshte per te theksuar edhe komfortin e drejtuesit i cili ka shume opsione drejtimi te sediljes .Opsione te tjera edhe per pasagjeret qe te kete nje komfort sa me te larte gjate udhetimit ose punes.

Toyota HiLux Albania -Karakteristikat e Brendeshme


www.autonet.al

Kabina njëshe e Hilux-it është për ata që thjesht duan të merren me punë.
E paepur, e fortë dhe pa lëshime, ajo është një partnere e përkryer biznesi, pavarësisht cili është biznesi tuaj. Ajo ju jep një maksimum hapësire ngarkese në 1.58 metra kub dhe një ngarkesë të përgjithshme prej 1165 kg* duke siguruar që asgjë të mos ju pengojë në një ditë pune të rëndë.

Hilux me Kabinë Ekstra. Një opsion me adoptueshmëri më të madhe. Nuk është vetëm se Hilux me Kabinë Ekstra është me aftësi të pandalshme,por nuk ka kufizime se kë dhe çfarë të mbartësh .
Nëse ju duhet të merrni me vete disa njerëz më tepër, ndenjëset e pasme të
Kabinës Ekstra hapen për të ulur rehatshëm prapa dy ose tre pasagjerë. Dhe nuk preket as kapaciteti i ngarkesës me një karroceri me gjatësi të bollshme
prej 1805mm.

Hilux. Forcë e Pashkatërrueshme.Legjenda fillon të flasë për vete.
Me Toyota-n e re Hilux keni lirinë të bëni gjithçka doni, në çdo moment. Vetëm një gjë është e pamundur të bëni: ta ndaloni. Nga distancat e përshkuara në lëvizjet në qytet, Hilux i ri ju ofron mundësinë e 360° për çfarëdo nevojë. Pick-up sinonim i cilësisë, bëhet akoma më elegant, më komod, më i pandalshëm, më i këndshëm për ta drejtuar.I besueshëm në çfarëdo kushtesh, konfirmohet per siguri kulmet e kategorisë se vet, përveç krenarisë për funksione rekord në sajë të motorëve modernë dizel dhe veçanërisht kutisë së re të shpejtësisë.E disponueshme në versionin 3.0D-4D.